tag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post3233993305125350310..comments2024-03-19T22:58:23.294+01:00Comments on Madoghave: 10 timers and og ande-æblefond Eva-Andreahttp://www.blogger.com/profile/11095943195384697387noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-73201634251540294842018-12-02T09:56:59.833+01:002018-12-02T09:56:59.833+01:00hvordan steger man 3 ænder på en gang i ovnen ? vi...hvordan steger man 3 ænder på en gang i ovnen ? vi skal bruge 3 juleaften..Risumlundhttps://www.blogger.com/profile/06031217094852751196noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-39916409800610797062016-12-26T13:13:07.196+01:002016-12-26T13:13:07.196+01:00Faldt også over din opskrift som lyder spændende o...Faldt også over din opskrift som lyder spændende og tillokkende - vil da prøve den, men har lige nogle spørgsmål som jeg håber du vil svare på: skal anden vendes på noget tidspunkt? Er der vand i fadet? Bliver skindet sprødt på den side den ligger på? Kan man bruge alm æbler? Og ja - bruger du varmluft?Mariannehttps://www.blogger.com/profile/05065683127298893616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-85112453564670431332014-11-30T15:26:13.566+01:002014-11-30T15:26:13.566+01:00hej Eva.
faldt lige over din opskrift her, og tænk...hej Eva.<br />faldt lige over din opskrift her, og tænkte så, bruger du varmluft, eller alm over&under varme??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-13803726458532181362012-12-24T09:53:18.359+01:002012-12-24T09:53:18.359+01:00Glædelig jul til dig og din familie.
mvh
KimGlædelig jul til dig og din familie.<br /><br />mvh<br />KimAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09362839436400987032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-28042298821276840012012-12-22T22:29:36.882+01:002012-12-22T22:29:36.882+01:00Hej Kim
Det glæder mig virkelig meget, at du kunn...Hej Kim<br /><br />Det glæder mig virkelig meget, at du kunne bruge opskriften til noget! Det er som en lille julegave for mig. Jeg kan kun give dig ret i at kødets konsistens er sublimt efter de mange timers hygge i ovnen.<br /><br />Håber I får en dejlig juleaften med skøn mad.<br /><br />Eva-AndreaEva-Andreahttps://www.blogger.com/profile/11095943195384697387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-65298289143575701032012-12-22T17:49:58.401+01:002012-12-22T17:49:58.401+01:00Hej Eva
Ikke mindre end sublimt, anden var meget ...Hej Eva<br /><br />Ikke mindre end sublimt, anden var meget mør dog uden at miste bid, det føltes stadig som kød ,hvis du forstår. <br /><br />så vi er klar til at smide 2 ænder i ovnen i morgen, de er ca 3.7 kg så jeg regner med 11-12 timer.<br /><br />Mvh<br />KimAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09362839436400987032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-72619032985533149792012-12-22T10:13:33.052+01:002012-12-22T10:13:33.052+01:00Hej Kim
Håber det bliver en rigtig god middag, sk...Hej Kim<br /><br />Håber det bliver en rigtig god middag, skriv gerne hvordan det gik.<br /><br />De bedste hilsner<br /><br />Eva-AndreaEva-Andreahttps://www.blogger.com/profile/11095943195384697387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-37304628103417825222012-12-22T08:07:56.114+01:002012-12-22T08:07:56.114+01:00Nu laver jeg lige en prøve før jule aften håber de...Nu laver jeg lige en prøve før jule aften håber den bliver god :-)<br /><br />Mvh<br />kimAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09362839436400987032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-60525367267176409012012-12-09T20:09:11.790+01:002012-12-09T20:09:11.790+01:00Hej Kim
Selvfølgelig skal man tænke på størrelsen...Hej Kim<br /><br />Selvfølgelig skal man tænke på størrelsen, når man steger. Jeg har brugt denne opskrift på 3 kilos ænder(lidt under eller lidt over 3 kilo). Så det vil sige 3,33 time pr. kilo. Men det er ofte ikke noget man behøves tænke alt for meget på, for de fleste ænder i supermarkederne ligger på omkring 3 kilo. Det er på en eller anden måde blevet standarden.<br /><br />Håber du vil prøve opskriften.<br /><br />De bedste hilsner<br /><br />Eva-AndreaEva-Andreahttps://www.blogger.com/profile/11095943195384697387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-52181598405223991592012-12-09T18:45:13.608+01:002012-12-09T18:45:13.608+01:00Er andens størrelse ligegyldig ?Er andens størrelse ligegyldig ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09362839436400987032noreply@blogger.com