tag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post5083093184426556468..comments2024-03-19T22:58:23.294+01:00Comments on Madoghave: Perfekte porrerEva-Andreahttp://www.blogger.com/profile/11095943195384697387noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-20606850387355357562011-11-06T22:01:53.137+01:002011-11-06T22:01:53.137+01:00Hej Sjønne
tak for kommentaren..Jeg er glad for a...Hej Sjønne<br /><br />tak for kommentaren..Jeg er glad for at der er nogen som vil give mig ret i at økologi også smager bedre. med hensyn til hjemmekogt bouillion, kan jeg kun give dig ret. Faktisk kogte jeg en bouillion i dag ogopskriften kommer i morgen..<br />Eva-AndreaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2742812407442961322.post-13385753912387450712011-11-06T17:27:36.023+01:002011-11-06T17:27:36.023+01:00Når nu det er vigtigt med økologien pga. smagen(og...Når nu det er vigtigt med økologien pga. smagen(og jeg er enig), så kan jeg da kun anbefale at man også bruger en hjemmekogt bouillon/fond ;)Sjønnehttp://sjoenne.com/blognoreply@blogger.com