En blandet salat |
Jeg blander gerne både salat, ukrudt og urter. Det giver den bedste og mest smagfulde salat. Det er dog også vigtigt med den rette dressing, som gerne skal bestå af en god olie, citronsaft(eller eddike), salt, peber, sukker, sennep og evt. chili.
Så har man den bedste salat, som ingen restaurant eller anden købe-salat kan hamle op med.
God fornøjelse med sæsonens salater
Eva-Andrea, have og mad-begejstret
Måske skulle man prøve - råmaterialet har vi i hvert fald rigeligt af.
SvarSletKan også dampes sammen med hvad man nu har af bladbeder, spinat, mælde og helt spæde brændenælder :-) eller hakkes og koge det sidste minut med i en suppe.....
SvarSletHej både Marie & Horta
SvarSletMarie: jeg kan anbefale dig, at begynde at "rydde op" skvalderkålen, ved at spise af den. Så er det lidt sjovere, at hive den op.
Horta: Det er godt at vide, at man også kan bruge skvalderkål i suppe og at det kan dampes. Tak for tippet.
God fredag til jer begge
:) Eva