torsdag den 12. maj 2011

Cocotter - kokette og lette

Cocotter
Dette er en lille enkel æggeret, til når man hurtigt skal have noget lækkert og let til middag. Det er også en lækker lille opskrift til brunch eller en lille søndagsfrokost.
Opskrift:
Denne opskrift er beregnet til en person og skal portionsanrettes i en lille ildfastform. Man ganger bare op til det antal personer, man skal bruge den pågældende dag.

Revet ost efter smag, 1-2 æg per person og 4 spsk. grønt eksempelvis frisk eller frosen spinat eller ærter. Put æggene op i en lille ovnfast beholder(pisk det lidt rundt), put derfor de valgte grønsager i og revet ost på toppen. Så skal det i ovnen ved 200 grader i varmluftsovn i omkring 20 minutter. Retten kan spises med det samme og kan serveres til det meste, måske et stykke riste brød, toast eller til en portion asparges(se opskrift på siden) eller ærtesuppe(se opskrift på siden).
Bon appetit  
Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar