mandag den 29. august 2011

Chilimajs


 - Et lækkert tilbehør

I øjeblikket kan man få danske majs og det er den vildeste luksus, synes jeg. Jeg er stor majselsker, guffer den ene majskolbe efter den anden, hvis jeg kan komme til det. De er søde, sprøde og kan let spises med fingrene lige fra kolben eller kornene kan skæres af og steges. En anden råvare der er i højsæson er chili og denne ret kombinere de to. Det søde, sprøde og det stærke er en perfekt kombination.

Opskrift

Denne opskrift er til to personer.

3 majs, 1 spsk. oliven olie, 1 tsk. salt og 1 chili eller eftersmag.

Skær majskornene af kolberne og skru op for varmen(fuld blus) under en pande og hæld olien på panden. Mens majsene begynder at varme, hakkes chilien og drysses over majsene. Derefter drysses der salt over majsene. Efter i alt ca. 10 minutter har majsene fået farve og er færdige.

Server majsene som tilbehør til en middag. Det er et tilbehør, som gør en hver anden ret meget bedre.

God fornøjelse med sæsonens chilier og majs.

Eva-Andrea

1 kommentar:

  1. Det er en god kombination - den havde jeg ikke selv tænkt på. Tak for inspiration :-)

    SvarSlet