- Solmodne frugter og billige bøffer
Stranden og havnen i Petra |
Jeg har lige været en tur i Grækenland i to uger, derfor vil der i denne uge være mad rejsebeskrivelser fra rejsen. Jeg var af sted med min kæreste og vi boede i en lejlighed med et lille køkken og to balkoner, hvor vi kunne nyde vores mad.
Der er to gode grunde til at vælge, at have et køkken, når man er på ferie.
Den første er at så kan man selv lave mad af de ustyrlig lækre og mega billige råvare.
Første middag |
Den anden grund er, at lige gyldig hvor lille et køkken du har derhjemme, vil det føles som en balsal, når du kommer hjem. For lejlighedskøkkenerne i Grækenland er oftest to kogeplader, en vask og to skabe. Hvis man er heldig er der et skærebrat og en god kniv. Man det er man ikke altid, så bring selv et billigt skærebrat og køb en kniv, når du/i er nået frem, for køkkenknive i Grækenland er også enormt billige og ret gode.
Fordelene ved selv at lave mad på ferien
Sådan ser græsk basilikum ud |
Første aften var vi på taverna |
Resten af ugen vil der være opskrifter og gode råd til græsk madlavning i et dansk køkken.
God fornøjelse med opskrifterne og forhåbentligt inspiration.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar