-Middag med omtanke i
Når man sådan holder en venindemiddag, kommer der jo en masse lækre retter på bordet og der snakkes og hygges i timevis. Det er svært helt at gengive stemningen, men jeg kan gengive fotos af maden. Jeg elsker at holde middage, både for veninder, venner og for min kæreste, hvor man gør lidt ekstra ud af det. Man laver en menu med lidt ekstra omtanke og hvor alting skinner lidt mere.
Forret. |
De røde-gulerodsruller og den varme peberfrugtsalat. |
Menuen i går lød på asiatiske proteiner til forret: ebemamibønner med havsalt og tigerrejer i østers og sojasovs(se opskrift på bloggen). Hovedretten lød på en varm salat lavet af peberfrugter med balsamico eddike og hvidløg på grønsalat(se opskrift på bloggen), filopakker med feta og røde gulerødder(se opskrift her på bloggen), kartofler med en græsk krydderiblanding og auberginepuré med røget paprika(se opskrift her på bloggen). Det var et orgie af grønsager, både kogte, stegte, bagte og purerede.
Græske kartofler og aubergine puré. |
God fornøjelse med din egen omtanke-middag.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar