Dette er en fantastisk måde, at nyde jordskokker på. For når jordskokkerne først er blevet er skåret i skiver, væltet rundt i lidt olie, salt og eventuelt chiliflager, kan selv en rod-hader elske disse sprøde og salte ”chips”. Jeg har i hvert fald erfaret, at min kæreste, som ikke er den store rod-elsker, bare kan sidde og guffe jordskokker ”chips” helt stille indtil der ikke er flere. Derefter går han ud i køkkenet og ser om der er flere. Det betyder, at de ”chips” kan han godt lide.
Opskrift
4-5 (afhængig af størrelse)Jordskokker, 2 spsk. olie, salt(gerne i flager, men efter smag) og eventuelt chili.
Skær jordskokkerne i skiver, vend dem i olie(f.eks. i en plastikpose) og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og chili og stil dem ind i en 175 grader varm ovn, ca. 35 minutter. De skal have taget farve og virke sprøde, når de er færdige.
Når de små chips er færdige, har en lille ret som er sprød, salt, stærk og nøddeagtig i smagen. Det er bare at komme i gang.
God fornøjelse med rødderne.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar