tirsdag den 1. november 2011

Mysligrød og banan

-en rigtig vinter morgenmad

Den anden dag var jeg lidt syg og sløj og havde bare lyst til noget varmt til halsen. Hvis du har en sådan dag i løbet af vinteren, kan jeg absolut anbefale denne lille og enkle morgenmad. Det kan også bare være sidst på måneden og man egentlig er lidt træt af sin mysli, men ikke rigtig har råd til andet, kan man varige sin mysli på denne måde.

Opskrift på mysligrød

Denne opskrift er til ca. 1 person, men man kan jo bare gange op, hvis man har gæster til morgenmad.

2 ½ dl. mysli(gerne en mysli uden corn flakes, for de bliver altså mærkelige, når de er kogt og gerne en mysli med lidt tørret frugt og nødder, for det kvikker altså grøden lidt op), 2 dl. vand, 1 dl. skummetmælk eller hvilken en mælk man godt kan lide, ½ tsk. salt og en banan.

Ned i en gryde med mysli, mælk, vand og salt og kog det ca. 10 minutter(altså indtil grøden er godt tyknet).  Når grøden er godt tyknet hældes det over i en suppetallerken eller skål og bananen skæret i skiver og bananskiverne lægges ovenpå grøden i skålen eller tallerknen. Bananen bliver dejlig varmet ar grøden og bananen giver lidt sødme til grøden.

Spis grøden med det samme, for kold er den altså lidt kedelig. Nyd grøden med en kop te eller et glas morgenjuice.

God fornøjelse med grøden.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar