søndag den 4. marts 2012

Hønsesuppe med gnocchi og broccoli


Med gedeost revet hen over

I denne uge har der været tilbud på okse og hønsesupper i Rema og jeg ved intet så godt, som suppe til frokost. Det er klart den bedste frokost, for man bliver mæt, på en let måde. Jeg plejer at peppe suppen op med lidt godter. En af mine favoritter er lidt kødboller, gnocchi og broccolibuketter. Henover rives en hård gedeost. Denne fås også i Rema som en standard vare og den er ret god gratineret, revet over pastaretter eller supper. Gnocchi er en let lille sag af mosede kartofler og den indeholder halvt så mange kalorier som pasta.

Opskrift

Hønsesuppe, en smule ekstra vand, ½ buket broccoli, 2-3 håndfulde kødboller(gerne hjemmelavede), gnocchi og en fast gedeost.

Pak den frosne suppe ud og sæt den i en gryde med lidt ekstra vand i bunden. Når suppen er tøet helt op tilføjes broccoli buketterne, som er blevet vasket og skåret i små buketter. Tilføj også kødbollerne og indenfor det sidste minut tilføjes gnocchi. Nu serveres suppen med revet gedeost over.

Det er bestemt en fantastisk frokost.

God fornøjelse med suppen.

Eva-Andrea  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar