-anvend forårsurterne!
Jeg er ret vild med karryretter i øjeblikket og samtidig er jeg ret vild med alle de urter, som kan plukkes nu. Så hvorfor ikke kombinere de to? Dette er gjort i denne ret. Specielt er jeg vild med den vilde urt løgkarse.
Opskrift på fisk i rød karry
Sådan ser løgkarsen ud, nu vil du nok se den alle steder. |
To laksebøffer(de er på tilbud rema til og med i dag), 1 dåse tomater, 1 dåse fyldt med vand, 2 spsk. rød karry pasta(det kan efterhånden fås i mange dagligvare butikker), 2 løg, to dl. grønne linser, 3 fed hvidløg, en peber frugt, fedtstof til stegning, 1 stor tsk. seven spices og urter man har ved hånden, det kunne være: purløg, sankt hans urt, brændnælder, skvalderkål, mynte, løgkarse, koriander m.m. Personligt er jeg ret vild med løgkarse for denne urt har en løg agtig duft og smag. Derudover er den kraftig i smagen og vokser allevegne.
Sådan ser det ud og iiiihh hvor det smager! |
(Tortillias fås på tilbud i Rema 1000 fra imorgen og resten af ugen). Tilføj eventuelt lidt friske urter på toppen af retten.
God fornøjelse med den røde karry og forårsurterne.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar