Sidste uge kom min kæreste og jeg pludselig i tanke
om, at vi jo også skulle have aftensmad. Så det skulle være noget, der var let
at tilberede, så jeg tænkte straks på frisk pasta og æg. Vi endte med at
tilføje peberfrugter, tomater, championer og sprød parmaskinke. Det blev en
pastaret med en sovs lavet af æg, som til cabbonara.
Opskrift
5 mini tomater, 1 peberfrugt, 200 gr. championer, 2
æg, 250 gr. frisk pasta, olie til stegning, salt, peber og en pakke
parmaskinke.
Skær enderne af svampene og vask dem. Vask ligeledes
peberfrugten og tomaterne. Skær championerne i skiver og skær peberfrugterne i
tern. Put peberfrugten og championerne i en lille gryde med olie. Skrue varmen
helt op. Imens koges pastaen et par minutter og steges parmaskinken til den er
helt sprød. Lad det stege omkring 5 minutter før tomaterne tilføjes. Tomaterne
skæres i både og tilføjes. Når tomaterne er tilføjede skal de stege med et par
minutter før æggemassen tilføjes. Æggene piskes sammen og hæld dem i gryden.
Skru ned for varmen under gryden til lav varme. Man skal rører godt rundt i
gryden, for at æggemassen fordeles rigtigt. Tilføj pastaen til sovsen.
Server det straks mens det stadig er varmt. Ovenpå
lægges pastaen den sprøde parmaskinke. Pastaen i den bløde sovs er god sammen
med den sprøde skinke.
God fornøjelse med de hurtige pastamiddage.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar