fredag den 19. juli 2013

Stegte rejer med hvidløg og citronskal


-Nyd smagen af sommeren

Denne ret er en skøn måde, at nyde sine rejer på. Denne tilberedning kan anvendes til en forret eller rejerne kan eksempelvis ligges på en portion pasta.


Opskrift på stegte rejer

Hvis det er til hovedret så mindst 200 gr. rejer pr. person(rejer fås på tilbud i Rema i denne uge), 1/2 fed hvidløg, 1/4 citronskal, chili efter smag og olivenolie til stegning.


Hæld olie i en pande, tænd for panden, riv citronskal i og hak hvidløget og hilien og put det ligeledes i panden. Når panden og olien er varm, har olien taget smag af krydderierne tilføjes rejerne. Steg dem til de har en let gylden farve.

De serveres nu og de har en meget skøn aroma.
God fornøjelse med de stegte rejer.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar