-fødselsdagste
og kage
Her er min bror i gang med at skære et stykke kage. |
Sidste weekend var
jeg til fødselsdag for min far hos mine forældre. Min mor havde
kastet sig ud i et vildt kage-projekt, hun havde både bagt
lagkage(fra bunden) med vores afdøde moster Diddes lagkage opskrift.
Det var en utrolig festlig lagkage, hvor det hele fandtes.
Krantzkagen var pyntet med efterårsfrugt fra haven |
Derudover afprøvede
hun en opskrift på en kage, jeg aldrig har hørt om eller smagt på
før. Det var den jødiske krantzkage. Det er en kage, som ligner
lidt et kanelbrød, men det smager meget bedre og meget mere
nuanceret. Kagen indeholder både nødder, chokolade, en meget blød
og fugtig bund. Det er en ret skøn kage, hvor man absolut får
maksimum smag per bid. Hvis man skal bruge kalorier på kage, så
vælg denne kage. Det er en kage med masser af smag og en utrolig god
”mundfølelse” pga. dens bløde og fugtige bund. I det hele taget
får man lyst til te og kage i dette kolde og våde vejr. I dag er
det en grå, grå, grå dag.
God fornøjelse med
kage og eftermiddagste
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar