tirsdag den 27. september 2011

Kviknudler

-Med et tvist

Nogle gange så har man bare travlt, men man er selvfølgelig alligevel sulten. Så derfor kan selv en madblogger forfalde til kviknudler. Men hvis man pifter det hele lidt op, så kan kviknudler godt blive til en skøn lille ret. Retten er endda også ret billig. Så er bare at skynde sig, at komme i gang.

Opskrift

Dette er til omkring en person.

En pakke kviknudler, 2 æg, 1/3 spidskål, 4 forårsløg, ingefær, lidt fedtstof til stegning og sojasovs efter smag.

Kog nudlerne i en lille gryde vand(det tager ca. 1 minut). Vask løg og spidskål og hak det. Skær skallen fra ingefæren. Riv ingefæren på et lille rivejern.

Tag en lille pande frem. Put fedtstof på panden og tænd op på fuld varme og put spidskål, det revet ingefær, hakkede forårsløg og sojasovs på panden. Efter ca. 2 minutter ved fuld varme puttes nudler og de to æg på panden. Æggene skal være piskede først i en lille kop. Rør i det og sørg for det hele bliver varmet godt igennem. Det tager ca. 2 minutter, så har man en skøn portion kvik mad. Det er ikke mange ingredienser der skal i. Men man skal heller ikke undvære nogle af ingredienserne, for de er der, for det er nødvendige for retten.

God fornøjelse med kviknudlerne og kvikmiddagen.

Eva-Andrea


Ingen kommentarer:

Send en kommentar