fredag den 16. december 2011

Hamburgerryg og rugbrød

Hamburgerryg og rugbrød

Denne opskrift er god til, hvis man har en rest hamburgerryg, for i denne servering bliver hamburgerryg til en let servering. Man får ofte hamburgerryg med en tung sovs og overkogte kartofler og så er det ikke en særlig inspirerende ret. Jeg købte en dejlig hamburgerryg til en god tilbudspris i Rema tidligere på ugen. Hamburgerryg stegt og serveret på rugbrød synes jeg, at hamburgerryggen kommer til sin ret. Man får glæde af kødets sødme og salte smag, på en let måde.

Opskrift

Der er ikke skrevet mængder på, men en skive hamburgerryg pr. skive rugbrød er passende.

Sennep, rugbrød, olie til stegning, friskt rosmarin(kan også have været frossen først), rugbrød og en god løgrelish(se opskrift her på bloggen på Annas løgrelish).

Skær en skive af hamburgerryggen og tænd en pande for fuld varme. Put olie på panden tilføj nogle kviste rosmarin og læg hamburgerryg skiven ovenpå. Steg ved fuld varme ca. 2 minutter på hver side. Skrue derefter ned for varmen og giv det hele omkring 3 minutter mere på hver side. Server nu hamburgerryggen på en skive god rugbrød med relishen og sennepen til.

Det er en rigtig god lille let jule ret, man kan spise til en weekend frokost eller en let middag.

God fornøjelse med denne lette hamburgerryg.

Eva-Andrea
øæ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar