Har man kylling tilovers (fx efter at have lavet Provence-kylling med 40 fed hvidløg), er der efter min mening ikke en bedre måde at bruge disse rester på, end ved at lave en super lækker, hjemmelavet Club Sandwich.
De fleste kan nok sagtens finde ud af at riste brød, skære grønsager og stege bacon til en sådan sandwich, men hemmeligheden bag en virkelig vellykket en af slagsen ligger i dressingen. Min kærestes karry-dressing er helt fantastisk, og kan forvandle selv den mest kedelige sandwich til en gourmet-middag. Og opskriften på denne fortjener i den grad at blive delt.
Til en stor portion dressing (nok til 6 sandwich) skal man bruge:
2-3 tsk gul karry
1/2 terning kyllinge-boullion opløst i 1/2 dl kogende vand
3-4 dl creme fraise (18%+)
1 spsk smør
Sort peber
Fremgangsmåde:
Brun smøret på en pande ved mellem varme og svits derefter karryen.
Hæld kyllinge-boullionen i en skål og bland karryen i.
Tilsæt creme fraise, en dl af gangen og bland op til den ønskede tykkelse er nået.
Smag til med frisk kværnet sort peber.
Tilsæt evt. lidt ekstra "ikke svitset" karry for at opnå en mere gul farve.
Enkelt og smagfuldt.
Kicka (gæste-blogger)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar