Jeg fik anbefalet kængurukød sidste
efterår af en Australien. I dag så jeg det på tilbud i remas køledisk og slog til
med det samme. De blev stegt med salt omkring tre-fire minutter på hver side.
Det var faktisk en rigtig god
oplevelse med de kængurubøffer. Det smager egentlig meget, som oksekød men har
en blødere konsistens.
Min kæreste og jeg spiste tomatsuppe
til og en god ølandshvedebolle. Et måltid som absolut var helt i orden. Jeg
bagte ølandshvedeboller i går, af mel jeg havde købt i en skøn bod kun med
økologiske produkter i torvehallerne. De har noget af det bedste mel.
Til alt dette fik jeg et lille glas
rødvin. Cinco hed den og den er virkelig god til tomatsuppe, men jeg tænker, at
den ville passe perfekt til en hjemmelavet pizza med sprød kant. Den fås på
tilbud i rema i denne uge.
God fornøjelse med kængurubøfferne og
ølandshveden.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar