Tidligere på ugen holdte jeg en rigtig hygge middag sammen med min kæreste
og hans bror. Der var små bruchettaer til forret sammen med rødvin. Rødvinen
var overraskende god til prisen. Det var en barbers d´asti. Det er en af ugens
tilbud i rema1000. Den er kraftig i smagen, dog stadig ikke for kraftig til en
rødvins nybegynder, som mig.
Bruschettaerne var ret lækre, passer
perfekt til vinen og dødnemme at sammensætte.
Opskrift på bruschetta
Baguette, tomattapenade og syltede
svampe.(både tapenade og de syltede svampe fås på tilbud i rema i denne uge,
men der er også andre slags tapenader)
Skær brødet i ca. To cm. tykke
skiver, smør nogle med tapenade og andre med de syltede svampe. Put dem i ovnen
og grill dem ca. 10 minutter.
Så er de klar og lige til at nyde,
men de er bedst varme.
Man kan også give dem et grønt drys.
Som have-lejer spiser jeg en masse grønne drys på næsten alt. Det kan
anbefales, det kan være en blanding af lidt er hvert, men det kan også være en
kvist hakket estragon, persille, purløg eller hvad man nu har rigelige mængder
af. Krydderurter er en gave, som kan nydes indtil frosten.
God fornøjelse med bruschettaerne og
det grønne drys.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar