torsdag den 2. august 2012

Vin, bruschetta og et grønt drys


Tidligere på ugen holdte jeg  en rigtig hygge middag sammen med min kæreste og hans bror. Der var små bruchettaer til forret sammen med rødvin. Rødvinen var overraskende god til prisen. Det var en barbers d´asti. Det er en af ugens tilbud i rema1000. Den er kraftig i smagen, dog stadig ikke for kraftig til en rødvins nybegynder, som mig.

Bruschettaerne var ret lækre, passer perfekt til vinen og dødnemme at sammensætte.

Opskrift på bruschetta

Baguette, tomattapenade og syltede svampe.(både tapenade og de syltede svampe fås på tilbud i rema i denne uge, men der er også andre slags tapenader)

Skær brødet i ca. To cm. tykke skiver, smør nogle med tapenade og andre med de syltede svampe. Put dem i ovnen og grill dem ca. 10 minutter.

Så er de klar og lige til at nyde, men de er bedst varme.

Man kan også give dem et grønt drys. Som have-lejer spiser jeg en masse grønne drys på næsten alt. Det kan anbefales, det kan være en blanding af lidt er hvert, men det kan også være en kvist hakket estragon, persille, purløg eller hvad man nu har rigelige mængder af. Krydderurter er en gave, som kan nydes indtil frosten.

God fornøjelse med bruschettaerne og det grønne drys.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar