-Den er god
nok.
Det er simpelthen så godt vejr i
øjeblikket, så jeg må bare lave mad udendørs. Derfor står den på grilled-alt-muligt.
I går marinerede jeg en flæskesteg og grillede den. Jeg brugte de friske
krydderurter, som jeg lige havde, men de fleste kan nok gå til grillsmagen og
svinekødet.
Opskrift på
grillet flæskesteg
En flæskesteg, minimum to håndfulde
krydderurter efter eget valg, olie, røget paprika og peber.
Vask krydderurterne grundigt og hak
det godt. Tilføj alle ingredienserne i en plastikpose(en beregnet til mad) og
masser det godt sammen. Stegen kan nu sættes til at trække, så længe man nu
har.
Læg den på grillen med varme kuld,
ca. en halv time på hver side. Sværene skal have salt under grillningen. Stegen
må ikke stå for tæt på kuldene, så får den en meget mørk skorpe.
Vi serverede en frisk salat til,
lynsyltede agruker og nye kartofler. Det var utrolig lækkert. Svinekød smager
jo ikke af så meget i sig selv, så vær opmærksom på, at de krydderurter du
bruger, kommer til at give meget smag. Derfor skal man ikke bruge for meget af en
alt for kraftig urt.
God fornøjelse med den grillede
flæskesteg.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar