- skøn
kombination
De seneste år er det blevet populært at smide lakrids og
lakridspulver i hvad som helst. Forleden oplevede jeg, at en ellers utrolig
dejlig rabarbermarmelade, havde fået et pift af lakrids. Så gik jeg pænt
udenom, for det var altså lidt for meget til mig.
Men jeg tror altså alligevel at lakridssmag i maden, kan
fungere. Jeg lavede en portion koldskål med lakridsrod i dag og det var en
succes. Syren i koldskålen passede rigtig godt sammen med lakridsroden. Så kan
godt anbefales.
Opskrift på
koldskål
2 ½ dl. tykmælk(fås på tilbud i rema disse dage), 2 æggeblommer
pasteuriserede(fås på tilbud i rema i denne uge), økologiske citroner(fås altid
til billige penge i rema), 1 tsk. vaniljepulver og lakridsrodspulver(og
eventuelt sukker eller stevia sød).
Riv citronskal fra en halv citron, bland det med resten
og nyd koldskålen. Det skulle blive en solrig dag, så det er nu koldskålen skal
blandes.
God fornøjelse med lakridskoldskålen.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar