Den perfekte
vintermorgenmad
Nu hvor det er ved, at
blive rigtig koldt og man kan vågne med en smule ondt i halsen, er det dejligt med noget varmt morgenmad. Her kommer musligrød
ind. Det er svinelet at tilberede, dejligt og kan laves i et utal af
variationer. Jeg kan bedst lide, at toppe den med vaniljepulver og
banan i skiver. Det er en ret skøn kombination, men kan også putte
bær i, ekstra nødder eller tørret frugt. Man kan også toppe
grøden med ekstra mælk eller yoghurt.
Opskrift på
mysligrød
1- 1 1/2 dl.
Mysli(er på tilbud i rema i denne uge), 1/2 dl. Vand, 1 1/2 dl.
Mælk, vaniljepulver(fra Urtekram, de er de eneste som fører dette geniale produkt) og en knivspids salt.
Put det hele i en
lille gryde og lad det koge ind til en passende konsistens. Det tager
omkring 10 minutter.
God fornøjelse med
vintermorgenmaden.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar