tirsdag den 16. oktober 2012

Mysligrød og vaniljepulver


Den perfekte vintermorgenmad

Nu hvor det er ved, at blive rigtig koldt og man kan vågne med en smule ondt i halsen, er det dejligt med noget varmt morgenmad. Her kommer musligrød ind. Det er svinelet at tilberede, dejligt og kan laves i et utal af variationer. Jeg kan bedst lide, at toppe den med vaniljepulver og banan i skiver. Det er en ret skøn kombination, men kan også putte bær i, ekstra nødder eller tørret frugt. Man kan også toppe grøden med ekstra mælk eller yoghurt.


Opskrift på mysligrød

1- 1 1/2 dl. Mysli(er på tilbud i rema i denne uge), 1/2 dl. Vand, 1 1/2 dl. Mælk, vaniljepulver(fra Urtekram, de er de eneste som fører dette geniale produkt) og en knivspids salt.


Put det hele i en lille gryde og lad det koge ind til en passende konsistens. Det tager omkring 10 minutter.


God fornøjelse med vintermorgenmaden.


Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar