Rom
+frugt = skønt
Frugt og sprut er bare godt sammen. I mange
forskellige landenes køkkener blander man frugt og sprut. Det skyldes nok, at
frugt og sprut bare er fantastisk sammen. Jeg købte en del kirsebær på tilbud i
Rema i denne uge sammen med en Havana rom på tilbud og det var et godt
udgangspunkt for en fabelagtig kirsebærrom.
Opskrift
på Kirsbærrom
3 håndfulde vaskede kirsebær, 4-5 spsk. økologisk
rørsukker, saft fra en halv citron, citronskal fra en økologisk citron(de fås
altid billigt i Rema) og rum så det lidt mere end dækker.
Udsten kirsebærrene og bland dem med resten af
ingredienserne. Brug helst en beholder med låg, som slutter helt tæt. For så
kan man ryste blandingen, så det hele blandes godt og sukkeret opløses. Man kan
nu nyde kirsebærromen, men man kan også lade det hele trække et par dage eller
uger. Den bliver kun bedre. Man kan smage til med sukker eller mere rum hen ad
vejen.
Vi nød et lille glas af denne rum i går til
venindemiddagen. Og det er en god lille efter-mad-drink.
God fornøjelse med kirsebærromen.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar