-det bliver nogle skønne pizzaer!
I går bagte jeg pizzaer med en god veninde. Jeg havde
slået en pizzadej op om morgnen(pizzamel fås på tilbud i rema i denne uge) og
ælt dejen godt og grundigt. Det kan altså godt anbefales, at ælte sin pizzadej
i mindst et kvarter. Det skaber en helt anden og fantastisk dej.
Min veninde havde lavet en dejlig tyk tomatsovs (den skal
koge ind og blive tyk, det er bare det bedste og det skaber en koncentreret
smag).
Fyldet på pizzaerne
Vi tog det, vi havde i vores to køleskabe og delte
pizzaerne op i smagslande. Man vil jo gerne kunne smage de enkle ingredienser.
Så der var et fiskeland med rejer, muslinger, kapers, tomatsovs og ost. Der var
et traditionelt pizzaland med salami, ost og tomatsovs. Og to pizzalande med
forskellige oste: gedeost og manchego, en rødbederelish og tomatsovs.
Det var ingredienser vi lige havde i køleskabet, men det
kan være hvad som helst, man lige har. Lav gerne en frisk salat til, som lægges
ovenpå pizzaerne, når de er bagt. Det skaber en frisk og sprød top.
Vi fik ryddet op i køleskabene på en meget velsmagende
måde. Det skaber også mindre madspild.
God fornøjelse med pizzaerne og mindre madspild.
Eva-Andrea
Du har gjort det igen :) Rigtig god udnyttelse af maden! Og hurra for mindre madspild.
SvarSletKeep up the good work :)
Hej Selina
SvarSletTak for det, det er et tjek, jeg har lært af min mor. Hun har altid lavet pizzaer med fyld af rester i køleskabet...
Eva-Andrea