-Grillet ørred, makral, grillspyd og salater.
|
En grill var skam ikke nok, næ tre skulle der til. |
|
Lidt snack før maden. |
|
Lidt snak mens der blev grillet. |
Jeg var til en fantastisk hyggelig Sankt Hans middag igår.
Det var som
en dansk sommermiddag er bedst. Vi spiste inde, men grillede ude under en
parasol. Mens der blev grillet hoppede alle ud på terrassen, når solen tittede
frem. Ellers var det dog en indendørs aktivitet, for helt varmt var det ikke.
Men selskabet og maden var formidabel. Der var selvfølgelig rigeligt mad. Flere
slags grillspyd både kylling, svinekød, oksekød, grønsager og rejer. De var i
forskellige marinader, hvilket kan anbefales, da det giver noget ekstra til
kødet. Det dufter også fantastisk på grillen. Personligt var jeg ret vild med de
grillede rejer, for de duftede helt vildt dejligt og grillen tilføjer en ekstra
dimension til rejer. Der var dip og hjemmerørt aioli. Der var grillet fisk med
fennikeltoppe, selleritoppe, persille og salt. Det var makrel og forrel. Fisk
er jo skønt i sig selv, men når de bliver grillet, bliver fisken bare meget
bedre. Der til var der to salater både en bønne-linsesalat og en kartoffelsalat
med alt godt fra haven(se den præcise opskrift under et tidligere indlæg om
kartoffelsalat). Bønnelinsesalaten var med tomater, løg og en fabelagtig
olie/eddike dressing. Sådan en bønnesalat er bare så god, for den smager både
af umami, syrligt, sø
|
Sankt Hans bordet inden det blev kapret af folk, vin og maden. |
dt, salt, og lidt sødt.
Det blev en rigtig god sammensætning
af retter og det var endda en slog-sammen-middag, hvor alle havde noget med.
Det er smartere for alle, også selvom køkkenet i en kortere periode var fyldt
til bristepunktet.
håber alle andre havde en god Sankt
Hans middag.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar