I går var der dømt
pigemiddag. Min veninde fra studiet og jeg er begge færdige med eksamenerne for
i år. Så det skulle fejres med en god middag. Der var fokus på grønsagerne og
en smule fisk. Der var en linsesalat med kold fisk, rødbedebøffer,
auberginedip, avocadodip, oliven og brød. Det var en absolut grønsagsoverdådig
middag. Min veninde, min kæreste og jeg var begejstrede for middagen. Min
venindes datter var dog lidt mindre.
Middagsbordet med det alt sammen, lige før vi gaflede i os. |
Jeg havde forsøgt mig
med en ny linsesalat med kold fisk. Det viste sig at være en rigtig god
linsesalat, som var frisk og en god måde, at bruge en rest fisk på.
opskrift på linsesalat
med fisk
100 gr. grønne linser,
en håndfuld bredbladet persille, 2 små løg, 7-8 mini tomater, en rest stegt
fisk, Dressing: 5-6 spsk. oliven olie, 2 spsk. eddike, 1 spsk. flydende honning
eller sukker, 1 tsk. salt, 1 spsk. sennep.
Kog linserne 20
minutter i rigeligt vand og hæld vandet fra, vask persillen og hak det fint,
pil løgene og hak dem, vask og halver tomaterne. Pil fisken og del det i mindre
dele. Bland dressingen og hæld den over
linserne. Tilføj resten og lad det stå og trække. Salaten må gerne stå og
trække lidt før den serveres.
Det er en ret skøn og frisk
fiskesalat. Og jeg vil mene man kan bruge enhver rest fisk til salaten.
God fornøjelse med
linse-fiskesalaten.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar