fredag den 1. juni 2012

Rødvin og pastasovs




-sovsen bliver lige så god som vinen.

I går blev det til en gang pasta med kødsovs og et glas rødvin. Det var en gang god hverdagsmad, men en rødvin lidt ud over det sædvanlige. Det var en Australsk rødvin ved navn Clover lake(købt i rema, hvor det er månedens vin) og den var kraftig og krydret, men også blød. Fordi min kæreste ikke drikker rødvin, så holder en flaske ret langt her hjemme. Så jeg bruger ofte lidt af rødvinen i en ret. D
Denne vin var måske lidt for god til at hælder i en kødsovs. Men jeg gjorde det altså alligevel. Og det var en fantastisk kødsovs, så jeg kan kun anbefale, at man bruger en god rødvin i madlavningen. Sovsen eller retten vil blive mindst lige så god som rødvinen. Så man skal bruge en god vin.

God fornøjelse med rødvinen.

Eva-andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar