- råd om blåmuslinger
Efter jeg kogte en kyllingesuppe, havde jeg en del af den
gode suppe tilbage. Den brugte jeg til en blåmuslingesuppe.
Blåmuslinger er en skøn ting til supper og som pastatopping. Jeg
lavede en standard suppe, med lidt blandede grønsager, hvidvin og kyllingefond.
Blåmuslingerne
skal selvfølgelig være totalt friske ellers kommer man ud i problemer.
Jeg fandt et tilbud i rema, på netop blåmuslinger og så
skulle der jo laves suppe. Server altid et godt stykke brød til. (Men man kan
også servere dem med pasta eller nudler.)
Blåmuslingerne skal være lukkede, når de er i live og
uden skæg. Når de er kogte skal de derimod være åbne. Hvis de ikke er det, skal
de ud.
Hvidvinen som man bruger, skal være tør, og den tilføjes
selvfølgelig før fonden, så spruten kan koge væk. Lige nu har de en tør
økologisk hvidvin ved navn finca fabian på tilbud i rema. Den passer godt til
muslingerne.
Hvis du ønsker en hel opskrift med alle mål, kan i læse
tidligere opskrifter med blåmuslinger.
God fornøjelse med blåmuslingerne.
Eva-andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar