Foredrag om køkkenhave og altanhave

-inspiration, gode råd og haveglæde

På denne side kan du læse om de foredrag, som jeg tilbyder om køkkenhave og altanhave.

Foredrag om altanhaven

Dette foredrag tager udgangspunkt i projektet "altan på 0-budget". Et projekt som du også kan læse om her på bloggen. Projektet handler om, hvordan jeg har skabt en frodig og overdådig altanhave for 100 kroner. Det handler om, at skabe masser af haveglæde for næsten ingen penge.
Jeg vil give personlige erfaringer, inspiration og gode råd videre til jer.

Efter mit oplæg, vil der være plads til diskussion og spørgsmål. Tidsrammen er som udgangspunkt 1 1/2 time. Jeg kommer både ud til offentlige og private arrangementer.

Du kan kontakte mig for mere information på tlf. 2714 9437 eller email Eva_vogelgesang@hotmail.com


Foredrag om køkkenhaven

Det kan være en stor mundfuld, at skulle anlægge en køkkenhave og det kan være dejligt med inspiration og gode råd. Det får du ved dette foredrag.
Jeg vil fortælle om mine egne erfaringer med køkkenhaven og det man skal overveje, når man skal anlægge og udvikle en køkkenhave. Det handler om alt fra spændende plantesorter, jordforhold, høst og personlige erfaringer.

Efter mit oplæg, vil der være plads til diskussion og spørgsmål. Tidsrammen er 1 1/2 time. Jeg kommer både ud til offentlige og private arrangementer.


Du kan kontakte mig for mere information på tlf. 2714 9437 eller email Eva_vogelgesang@hotmail.com

1 kommentar:

  1. Hey Eva
    Tusind tak for kigget,jeg er selv i gang med planlægningen af min altan på 6,5 kvadratmeter og er nu overbevist om at det kan lade sig gøre,tak for inspirationen.

    Mvh Paula

    SvarSlet