Links - til maven og haven

På denne side vil der være links til relevante andre hjemmesider. Det kan f.eks. være bogvægten.dk, hvor jeg anmelder koge og have bøger eller hjemmesider hvor man kan købe gode plantefrø.

http://www.bogvaegten.dk/1-244-om-bogvaegten.html Her anmelder jeg have og kogebøger. Hjemmesiden anmelder ellers alle slags bøger. Så mangler du inspiration til en boggave, kan du finde det her. Her er anmeldelsen af en af mine nye ynglings bøger: http://www.bogvaegten.dk/1-1473-naar-livet-er-en-fest.html

http://madbevaegelsen.dk/ dette er en hjemmeside, som deler information madblogger imellem. Der er diskussioner og links til alverdens sider med mad og til madbegivenheder.
http://www.barney.dk  På denne hjemmeside kan man finde omkring alle slags plantefrø, man kunne tænke sig. Det er dog ikke altid helt billigt.

http://www.tinasverden.dk  er nok den billigste plantefrø hjemmeside i Danmark. Udvalget er dog ikke altid så stort, men der komme ofte nyt til.

http://www.gartneri-toftegaard.dk På denne hjemmeside kan man få alt i tomat og chiliplanter. Man kan bestille planter derfra eller lade sig inspirere af deres fotografier og opskrifter.

http://www.gourmetgarage.dk/  De har et meget stort udvalg af speciale frø, men det er ikke billigt.

http://froebutikken.dk er en hjemmeside, som handler med økologiske plantefrø.

http://www.aldershvile-planteskole.dk/velkomst/ Dette er en af mine favorit planteskoler. De har altid haft det, som jeg skulle bruge og til rimelige priser.

http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/Krudt_og_Krydderier/index#/8426  På denne hjemmeside linker DR til massevis af Camilla Plums opskrifter. Der er inspiration nok til i hvert fald nogle måneders madlavning. 

http://www.rivercottage.net/ På denne hjemmeside ligger en masse opskrifter, som passer til årstiden. Det er dog på engelsk. Til dem der ikke kender River cottage, kan jeg sige at det er en gård som tilhører en engelsk kok, som også har skabt en masse tv-programmer og kogebøger om river cottage derfra. Han er top inspirerende og skør med mad.

http://specialkoebmanden.dk/?gclid=CJjx3aWE4qgCFYSGDgodh0BaCQ Her på special købmanden kan man finde alt til special madlavning. Alle mulige slags krydderier, kageforme, kagepynt alt muligt andet. 

Håber du finder inspiration.

Eva-Andrea