Projekt "altan på 0-budget"

-Skab haveglæde uden en krone
Det første frøbrev fra en haveveninde

I år har jeg besluttet, at dyrke min altan med spiselige planter og blomster. Det skal lykkes for max 100 kroner. De penge skal helst gå til porto, til de søde og hjælpsomme havemennesker, som skulle have lyst til at sende mig frø. Frøene skal skabe et frodigt planteliv og masser af haveglæde på altanen.

"Projekt altan på 0-budget" skaber jeg af to grunde:
  1. For dyre frø! Jeg synes at der er gået inflation i frøpriserne, frø er blevet ret dyre. Jeg mener, det er jo bare frø. Det er ikke guldklumper.
  2. Skab gratis haveglæde! Jeg vil bevise, at man kan skabe en køn lille altanhave, som skaber stor haveglæde, ved at bytte og spørge sig frem. Der er en masse frø derude, som lever livet i jeres skuffer. Frøene skal jorden og skabe skønne planter, som man kan glæde sig over. Derudover er det sorter, man ikke kan købe, men kun bytte sig til. 
Derfor er det mit håb, at du derude som vil kigge i din skuffer og gemmer. Hvis der skulle være nogle frø, som du ikke skal bruge i år, så vil jeg være en glad modtager. Jeg betaler selvfølgelig gerne porto og jeg poster indlæg løbende om frø og planters udvikling.

Foreløbigt er der flere frø på vej fra have-glade kvinder i hele landet. 

Foredrag om altanhaven
Hvis du sidder derude og gerne vil igang med et lignede projekt, er der hjælp at hente. Jeg kommer nemlig gerne ud og holder foredraget "altanhaven". I får masser af personlige erfaringer, gode råd og inspiration. 
Jeg kan kontaktes på tlf. 2714 9437 eller Eva_vogelgesang@hotmail.com 

God fornøjelse med årets haveprojekter.

Eva-Andrea 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar