mandag den 25. november 2013

Hareskoven


-endnu en skovtur

Det var udsigten fra vores frokostbænk.
Jeg og en veninde var på endnu en skovtur i weekenden. Solen skinnede det meste af turen og vi fandt en bænk ved en skovsø i solen, hvor vi nyd vores medbragte frokost. Det var skønt.

Her var nogle faldne træer.
Når vi tager i skoven, har vi altid et ”gastronomisk-mål”. Denne gang var der ikke noget bestemt vi gik efter, men der var selvfølgelig massevis af svampe. Vi er ikke meget kendte i ”svampeuniverset”, så vi tør kun plukke og spise rørhatte. Dem fandt vi ikke alt for mange af, men det blev til tre fine eksemplarer, som stod op ad en skrant. Grunden til at vi tør plukke rørhatte er, at der er ingen giftige arter indenfor den kategori af svampe. Der er dog nogle arter, som ikke smager så godt.  

Derudover var skoven fyldt med væltede træer fra stormen. Det så ret voldsomt ud og visse steder var der dominoeffekt og der lå mange træer på ræd og række. Så tager man i skoven nu, kan man se hvor vilde naturkræfterne kan være også i lille Danmark.

Vi var i skoven et par timer og der vil jeg anbefale, at man har skiundertøj på, for selvom solen skinner er det selvfølgelig lidt halvkoldt.

God fornøjelse med skovturene.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar