søndag den 23. februar 2014

Gåtur i naturen

-Samtale og skov

En god veninde og jeg har denne vinter haft en god tradition for, at vi mange søndage har gået ture i skoven. Vi mødes som regel klokken elleve og køre så mod en skov. Vi har bestemt os for en skov eller et område i en skov på forhånd. Vi har f.eks. været i dyrehaven flere gange. Vi har både set Hvidtjørnesletten, Hjortekær og Ermelunden.
En å ved Hjortekær med skøn lyd
Det kan godt anbefales, det er skønt at komme ud og se naturen og hvordan den forandre sig også om vinteren. Vi har ofte en termokande te med og en lille god madpakke. Så vi finder os en bænk og nyder udsigten ud over en slette eller en sø.
Vi har fået snakket om vores personlige verdenssituation igennem flere gange. At tale og gå i naturen, er noget helt andet, end at sidde og tale sammen. Det giver på en eller anden måde en bedre refleksions evne. Så har du en dag ledig, så kom af sted og nyd naturen, mens du snakker med en god ven. Man skal selvfølgelig klæde sig varmt på og sætte tiden af til det. Men det er det værd. Man kommer frisk hjem både i hoved og krop.
Når man jævnligt kommer ud i naturen, kan man følge de små forandringer som hele tiden finder sted. Vi har for eksempel betragtet massevis af væltede træer og kæmpe grene, som er faldet i stormene sidste år. Langsomt er der blevet færre væltede træer i takt med, at skovarbejderne har fået skåret op og ryddet. Nu er der til gengæld store bare pletter midt i skovene.

God fornøjelse med gåturen i naturen.

Eva-Andrea

2 kommentarer:

 1. Hej Eva-Andrea

  Jeg kom lige til at sidde og kigge dine blog indlæg fra i sommer igennem. Jeg savner sol og sommer og varme, tomater og grønt, så dine billeder var uovertrufne dejlige :D

  Jeg håber alt går rigtig godt i jeres have! Og nu kan jeg ikke huske om I vandt i finalen i sommer, men et stort tillykke med sejren. :)

  Alt godt
  -Stella

  SvarSlet
 2. Hej Stella

  Godt at høre, at du kan lide mine fotos fra sidste sommer! Jeg har skrevet en længere kommentar på din blog http://begynderhaven.blogspot.dk/2014/02/abent-hus-hos-hnsegardendk.html

  Hav en dejlig dag

  Eva-Andrea :)

  SvarSlet