torsdag den 19. marts 2015

Altanhave-forum og kompost på altanen

-mere fokus på altanhaver

Jeg er jo blevet en rigtig altanelsker, men det er der også mange andre der er, det er der flere beviser på. Det er både kommet en gruppe på Facebook som hedder "Nabo grønt -Altan nørderne" og på siden www.kompostorm.dk kan man nu finde en lille portion orme, til sin lille kompostbeholder på altanen. Det er da fantastisk, at der kommer nye tiltag til altanhaverne her i Danmark.

På Facebooksiden "Nabo grønt -Altan nørderne" beskriver man siden således:
"Altan nørderne er en udspringer fra netværket Nabo Grønt. Gruppens formål er at dele erfaringer med selvforsyning på meget små arealer, også kaldet vertical farming."

Det gør mig utrolig glad, at der er opstået en sådan gruppe, for der manglede virkelig en sådan gruppe, hvor man kan vidensdele om altanhaver. Så jeg kan kun opfordre til, at man bliver medlem og kaster sig ind i have- og diskussionskampen.

www.kompostorm.dk er et firma, som har specialiseret sig i at sælge kompostorme og ting til kompostering. Jeg er ny indenfor kompostering, men jeg går og forbereder, at få en lille kompostbeholder på altanen. Nu kan jeg endda købe en lille portion kompostorme til en lille kompostbeholder til min lille altan. Det er virkelig fedt, så tak til ormeposten, for at tilbyde dette.

Jeg håber, at det kan inspirere alle med små haver.

God fornøjelse med haven

Eva-AndreaIngen kommentarer:

Send en kommentar