tirsdag den 21. juli 2015

Kartoffelsalat med ribs

-Det er en god og anderledes kombination

I øjeblikket kan man høste og plukke en masse lækre sager i haven. Jeg spiser en del kartofler, men der er også en del ribs i mit køleskab og de er faktisk ret gode i en kartoffelsalat. Det ser endda utrolig kønt ud med den glinsende røde farve.

Opskrift på kartoffelsalat med ribs

Kogte kartofler, ribs, grøn salat, løg, hvidløg, salt, peber, citronsaft, en god olivenolie og evt. chili.

Bland citronsaft, olivenolie, peber, salt, hakket hvidløg, løg og evt. hakket chili. Kartoflerne må meget gerne være lunken, når de blandes med dressingen.
Vask salaten og ribsne. Salaten skal hakkes og ribsne skal pilles af deres stængler.

Det er en meget enkel salat, som fungere godt til fisk.

God fornøjelse med sommerens kartoffelsalater

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar