tirsdag den 20. november 2012

Pizzadej til overs?


- det er lig et dejligt brød

 

i weekenden bagte jeg pizzaer, der blev en rest dej tilovers.  Den rest skulle da ikke smides ud, men blev i stedet til et lille brød med lidt hasselnøddeolie og græskarkerner(de er på tilbud i rema i denne uge, det samme gælder for solsikkekerner) på toppen.

 

Det var det letteste i verden, at bage brød af en rest pizzadejen. Jeg gav dejen en smule mere mel, formede det til et brød og lagde det på en plade med bagepapir. Derefter fik det en smule olie og græskarkerner. Når man pynter sin brød med kerner, skal de lige have et ordentligt tryk ned i dejen, før dejen puttes i ovnen. Det hjælper kernerne til, at sidde bedre fast på brødet ellers drysser de af når brødet spises.

 

God fornøjelse med reste- brødet.

 

Eva-Andrea

 

 

1 kommentar:

  1. Ellers bare smid det i fryseren til næste gang. Det bliver en glimrende pizza af frossen dej. Op om morgenen og så lad det ligge i køleskabet hele dagen. Så er det klar til samme aften

    Det gør vi tit

    SvarSlet