mandag den 25. maj 2015

Forårsrisotto- med skvalderkål og andet godt

-med risotto bliver ukrudt til luksus spise
Her i det sene forår er der så mange vilde urter, man kan plukke alle vegne. Men hvad skal man bruge det til? Lad mig forslog en mætteende og intens smagende risotto.
Klik for at se indstillinger
Risotto er  både en god forret og en god hovedret 
Jeg kogte en gang forårsrisotto igår kun med ingredienser fra haven. Det var hvidløg(fra drivhuset), skalotteløg(fra drivhuset), gulerødder(fra drivhuset), løgkarse, purløg, oregano, skvalderkål, purløgsblomster og kornblomster.

De andre ingredienser er selvfølgelig risottoris, parmesanost, vand, salt, peber og smør til stegning.
Det er en godt idé, at have lidt spiselige blomster som grøn topping. Lige nu er det purløgsblomster og kornblomster, men det kunne også være meget andet.
Du kan anvende de urter og det ukrudt som du nu skulle have stående. Dog er det en god idé, at blande forskellige urter, grønsager og ukrudtsplanter, det giver den bedste smag.

God fornøjelse med forårsrisottoen

Eva-Andrea, forårs-menneske


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar