onsdag den 12. juni 2013

Koldskål med hindbær og kokosmælk


- og endda med kakaobønner

Denne koldskål er noget udover det sædvanlige. Den er ret festlig og vil let kunne anvendes som en sommerdessert. Den er smuk og ret elegant i smagen. 

Opskrift på koldskål 

En halv liter kærnemælk, en halv dåse kokosmælk light, 4 ægge blommer, vanilje efter smag, flydende Stevia efter smag, 20 gram kakaobønner ristet i ovnen og knust til små bider og en bakke hindbær.

Bland det hele undtagen hindbærerne. Pisk det hele sammen. Hindbærene skal vaskes og næsten dryppes ned i hver enkel portion.  
Dette er en skøn lille ret, som smager af sommer og indeholder nogle af sommerens bedste bær. Men hvis du ikke lige kan finde nogle gode hindbær, så køb nogle gode jordbær. De kan også anvendes, hvis butikken du er i, hverken har gode hindbær eller jordbær, bør man gå uden at købe noget, for det burde være umuligt på denne årstid. 

God fornøjelse med koldskålen.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar