mandag den 24. juni 2013

Mad på havet-bådtur og solnedgang
Smuk udsigt mens vi nød maden

Min kæreste og jeg var på Lesbos i sidste uge. I sidste uge havde jeg derfor en gæsteblogger. I denne uge vil der være gastronomiske rapportager fra øen. Vi har været der før. Men vi har endnu en gang smagt på en masse spændende mad.

Vi havde en solrig og begivenhedsrig Sankt Hans. Vi fik oplevet lidt af hvert, vi var både på bådtur ved solnedgang, hvor vi også lige besøgte en lille bitte ø og fik mad ombord. Derefter var vi i nabobyen Molivos, hvor der er en open air biograf og så var vi lige et sving forbi en full moon fest på stranden, hvor vi også lige fik set et bål. Så det endte med en rigtig skøn Sankt Hans aften med bål, godt selskab, god mad og masser af solskin.

Så var der dækket op med lidt af hvert.
Det ser da skønt ud!
Vi sejlede fra havnen i Petra kl. seks på en lille båd med gennemsigtig bund, så vi kunne se havbunden og fisk flere steder. Vi fik en rundtur på havet, dernæst var vi ude på en lille ø, hvor der er et naturresevat for måger. Vi gik en tur på øen og da vi kom tilbage til båden, var bådens kølebokse pakket ud. Der var dækket op med lidt af en buffet. Der var en grønsalat, agurker og tomater friskt skåret ud, feta, brød, lammesteg og bagte kartoffelbåde. Grønsagerne var fra kaptajnens egen haven og det var selvfølgelig lokalt lammekød. Dertil var der vin, vand, sodavand og ouzo. Det var et festmåltid på den enkel måde og med den skønneste udsigt. Det er en tur, jeg kun kan anbefale. Man får set øen fra havsiden, nydt solnedgangen og bliver fyldt op med god mad. Det koster 20 euro per person og båden går fra Petra havn. Hvis man skulle komme forbi Lesbos petra, kan man reservere turen hos Alex hos ”number one” på ”strandvejen” i Petra. De lejer også biler og cykler ud.

Vi havde en skøn tur.
Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar