fredag den 15. maj 2015

Skvalderkålssalat

-det er det nye sort
En blandet salat
Min haveven Per anbefalede mig, at anvende skvalderkål i salater. Jeg har aldrig været så glad for skvalderkål. Men jeg synes, at jeg måtte prøve det. Jeg klippede og plukkede lidt af hvert af alt det, jeg har i haven i øjeblikket.
Jeg blander gerne både salat, ukrudt og urter. Det giver den bedste og mest smagfulde salat. Det er dog også vigtigt med den rette dressing, som gerne skal bestå af en god olie, citronsaft(eller eddike), salt, peber, sukker, sennep og evt. chili.
Så har man den bedste salat, som ingen restaurant eller anden købe-salat kan hamle op med.

God fornøjelse med sæsonens salater

Eva-Andrea, have og mad-begejstret

3 kommentarer:

  1. Måske skulle man prøve - råmaterialet har vi i hvert fald rigeligt af.

    SvarSlet
  2. Kan også dampes sammen med hvad man nu har af bladbeder, spinat, mælde og helt spæde brændenælder :-) eller hakkes og koge det sidste minut med i en suppe.....

    SvarSlet
  3. Hej både Marie & Horta
    Marie: jeg kan anbefale dig, at begynde at "rydde op" skvalderkålen, ved at spise af den. Så er det lidt sjovere, at hive den op.
    Horta: Det er godt at vide, at man også kan bruge skvalderkål i suppe og at det kan dampes. Tak for tippet.

    God fredag til jer begge

    :) Eva

    SvarSlet