
Kogte
asparges, æg og lidt salt
Det er jo en klassiker, at kombinere kogte æg med
asparges og det er også en god kombination. Men også en kombination, som har
brug for noget salt. Derfor synes jeg, at det er godt at kombinere med en salt
ost. Jeg kan specielt godt lide grillost. Det er ost, som holder formen, når
den grilles. Den kunne i denne uge fås til billige penge i Rema. Osten får en
flot lysebrun farve, når man steger den. Den er bedst varm.
Nye
danske kartofler
Derudover er da selvfølgelig den danske
forårsklassikere over dem alle: helt nye danske kartofler….som er lige så dyre,
som en rigtig god flaske vin. Men jeg købte altså nogle alligevel. De skal
koges kort 12-15 minutter i saltet vand og derefter skal de altså helst have
flagesalt, efter min mening. Men en salt ost til, er også ret godt andre foretrækker
smør.
Gratis
delikatesser
Konklusionen er nok denne uge, at der er så mange
madglæder ved majmåned, at det bare glæder om, at komme i gang. Hvis man ønsker
nogle billige, ja faktisk gratis delikatesser så er det om, at komme ud i
naturen. Der kan man samle utrolig mange spiselige planter. Jeg er blevet ret
vild med løgkarse. Den er især god i en hver suppe og den gror over det hele.
God fornøjelse med forårsglæder.
Eva-Andrea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar