onsdag den 30. maj 2012

Hverdagsmiddag


- nemt og godt

 De fleste middage bliver tilberedt og spist i hverdagene. Derfor skal hverdagsmiddage også være skønne og sunde. De skal samtidig også være hurtige at tilberede.

Den middag jeg lavede til min kæreste i går, var lynhurtig og samtidig ret skøn.

En hurtig tomatsauce, gnocchi, en grillet bøf og en kviksalat.

Opskrift på den kvikkesalat

1/2 rød peberfrugt, 1/2 gul peberfrugt, 1/2 limefrugt, 1 avocado, chili og salt efter smag. Man kan tilføje friske krydderurter, hvis man lige har det ved hånden.

Vask peberfrugterne, skær dem ud i tern. Halver avocadoen og pil stenen ud. Skær avocadoen i tern og hak chilien. Bland alt det hakkede og tilføj saltet, peberen og pres til sidst limesaft ud over.

Opskrift på resten: grillet bøf, gnocchi og tomatsauce.

Til 2-3 personer.

En pakke hakket oksekød(fås på tilbud til 25 kroner i Rema i denne uge), ca. 200 gr. gnocchi(fås på tilbud i Rema i denne uge), 2 løg, 1 fed hvidløg, 1 glas tomatsovs(fås på tilbud i Rema i denne uge).

Tomatsaucen består helt enkelt af 2 løg, 1 fed hvidløg, 1 glas med tomatsovs, olie til stegning, salt og peber efter smag.

Pil og snit løgene og hvidløget fint. Svits dem i en lille gryde ved høj varme og i lidt olie. Efter et par minutter tilføjes tomatsaucen. Skru nu ned for varmen, til lav varme og lad det simre 10 minutter.

Del det hakkede kød i passende portioner. Drys det med salt, peber og eventuelt røget paprika. Hakkebøfferne skal have 5-7 minutter på hver side på enten en grillpande eller grill.

Gnocchiene skal kun have 1-2 minutter i kogende vand, så det er det letteste af middagen. Middagen er en god kombination og kan både laves i køkkenet, men også ved grillen(da bøfferne enten kan grilles i en grillpande eller grill).

God fornøjelse med hverdagsmiddagene.

Eva-andrea 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar