mandag den 21. maj 2012

Let pastamiddag


Sidste uge kom min kæreste og jeg pludselig i tanke om, at vi jo også skulle have aftensmad. Så det skulle være noget, der var let at tilberede, så jeg tænkte straks på frisk pasta og æg. Vi endte med at tilføje peberfrugter, tomater, championer og sprød parmaskinke. Det blev en pastaret med en sovs lavet af æg, som til cabbonara.

Opskrift

5 mini tomater, 1 peberfrugt, 200 gr. championer, 2 æg, 250 gr. frisk pasta, olie til stegning, salt, peber og en pakke parmaskinke.

Skær enderne af svampene og vask dem. Vask ligeledes peberfrugten og tomaterne. Skær championerne i skiver og skær peberfrugterne i tern. Put peberfrugten og championerne i en lille gryde med olie. Skrue varmen helt op. Imens koges pastaen et par minutter og steges parmaskinken til den er helt sprød. Lad det stege omkring 5 minutter før tomaterne tilføjes. Tomaterne skæres i både og tilføjes. Når tomaterne er tilføjede skal de stege med et par minutter før æggemassen tilføjes. Æggene piskes sammen og hæld dem i gryden. Skru ned for varmen under gryden til lav varme. Man skal rører godt rundt i gryden, for at æggemassen fordeles rigtigt. Tilføj pastaen til sovsen.

Server det straks mens det stadig er varmt. Ovenpå lægges pastaen den sprøde parmaskinke. Pastaen i den bløde sovs er god sammen med den sprøde skinke.

God fornøjelse med de hurtige pastamiddage.

Eva-Andrea 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar