onsdag den 27. juni 2012

Kirsebærrom


Rom +frugt = skønt

Frugt og sprut er bare godt sammen. I mange forskellige landenes køkkener blander man frugt og sprut. Det skyldes nok, at frugt og sprut bare er fantastisk sammen. Jeg købte en del kirsebær på tilbud i Rema i denne uge sammen med en Havana rom på tilbud og det var et godt udgangspunkt for en fabelagtig kirsebærrom.

Opskrift på Kirsbærrom

3 håndfulde vaskede kirsebær, 4-5 spsk. økologisk rørsukker, saft fra en halv citron, citronskal fra en økologisk citron(de fås altid billigt i Rema) og rum så det lidt mere end dækker.

Udsten kirsebærrene og bland dem med resten af ingredienserne. Brug helst en beholder med låg, som slutter helt tæt. For så kan man ryste blandingen, så det hele blandes godt og sukkeret opløses. Man kan nu nyde kirsebærromen, men man kan også lade det hele trække et par dage eller uger. Den bliver kun bedre. Man kan smage til med sukker eller mere rum hen ad vejen.

Vi nød et lille glas af denne rum i går til venindemiddagen. Og det er en god lille efter-mad-drink.

God fornøjelse med kirsebærromen.

Eva-Andrea    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar