onsdag den 11. juli 2012

Pitabrød


-          Hurtig middag

Der jo en del middage i løbet af en uge, som bliver tilberedt i al hast, fordi man er ved at dø af sult og har haft en lang dag. I en sådan situation, kan det være dejligt at svinge et pitabrød med fyld sammen. Pitabrød er lækker, lynhurtigt og ret sundt. Det tager omkring 5 minutter og så har man middag.

Opskrift på pitabrød med tunfyld
- til et pitabrød

Pitabrød(fås på tilbud i rema denne uge også med fuldkorn), tun på dåse(fås på tilbud i rema lige nu), majs på dåse(tilbud i rema lige nu), creme frais 9 procent, citron, salt, chili og mini tomater.

Tænd ovnen på grill ved ca. 200 grader og læg pitabrødet i ovnen(hvis ovnen er på grill vil det varme brødet hurtigere, end på varmluft).

Imens tilbereder man fyldet til pitabrødet. Hæld tunvandet fra en dåse tun, tilføj 1 stor tsk. creme frais, citronsaft fra en kvart citron, 2 – 3 spsk. majs fra dåse, 3-4 vaskede og halverede tomater, salt og chili efter smag. Bland det hele sammen og tjek brødet i ovenen, hvis det er færdigt, fyldes det med den lynhurtige tunfyld.

Man kan selvfølgelig også lave en masse andre kombinationer af fyld, det kan være rester fra dagen før: lidt steg, lidt kogte grønsager, lidt kødsovs, frikadeller eller andet, men dette kombination med tun er en sikker vinder, synes jeg og lynhurtig at sammensætte.

God fornøjelse med pitabrødene.

Eva-Andrea

1 kommentar:

  1. Hej Eva-Andrea.
    Jeg glemte lige at sige tak for denne opslag.
    Jeg var gaaet fuldstaendig i staa og toer for ideer da vi var igang med at renovere koekkenet, og sandwiches med ost og skinke var jeg blevet godt traet af... og det var et rent tilfaelde faktisk... Min dreng havde leget paa min mobil og maatte havde kommet ind paa min bookmark og kligget paa det link til din blog, for der var dit opslag. Det var jo super for det var lige en idee jeg faktisk havde glemt alt om jeg ku bruge, vi havde faktisk en masse daaser tun ligenden som jeg havde puttet en kasse da vi sku goer koekkenet klart. Saa jeg spiste stort set tuna resten af renoveringen, dog uden pita broed men groft broed :) haaber du har haft en god sommer. vores koekken er i tip top :) cheers

    SvarSlet