onsdag den 1. august 2012

Fiskevogne


-friskt og en god oplevelse

Jeg bliver så glad, hver gang jeg ser en fiskevogn, for det betyder oftest frisk god fisk og et fantastisk initiativ fra fiskekvinden eller manden bag.

I mandags var jeg forbi en af mine lokale rema-butikker, var der en fiskevogn. Jeg hoppede straks derover, og studerede hurtigt duften omkring vognen og udvalget. Ingen duft eller lugt af fisk, og der var der et godt udvalg. Det var lidt over det sædvanlige, i den billige ende prismæssigt og pænt præsenteret.

Fiskekvinden var yderst venlig, hun havde en dybere samtale i gang med den forrige kunde, men da vi kom til, blev vi straks spurgt, hvad hun kunne hjælpe med. Jeg måtte jo lige studere alle fiskene nærmere. Vi endte med lidt af hvert, men det jeg mest imponerede over, var den varmrøgede laks. Jeg var på et røgeri forrige uge, hvor fisken naturligvis var helt frisk røget og den varmrøgede laks fra fiskevognen var lige så god, som hos røgeriet. Så den skal have en anbefaling med på vejen, der var flere forskellige slags røget laks, men også andre røg varer.

God fornøjelse med din egen lokale fiskevogn.

Eva-Andrea    

2 kommentarer:

 1. Ja, lugten er afslørende. Ved min nærmeste Rema (i Sabro)lugter der nu også af fisk, selv når vognen ikke holder der. Ikke så lækkert, at det gør noget.
  vh/Karen

  SvarSlet
 2. Hej Karen

  Nej sådan en lugt er så ærglig. Måske man kunne gøre dem opmærksom på det. Så kan man jo håbe, at det bliver bedre.

  De bedste hilsner

  Eva-Andrea

  SvarSlet