fredag den 31. august 2012

VildsvineragoutDyrt? Egentlig ikke, let at tilberede? Jo, velsmagende? Ja helt sikkert!

I denne uge kan man få hakket( og hel vildsvinekølle) på frost på tilbud i rema. Og det er altså super lækkert, så det skal man unde sig selv, at smage. Jeg slår altid til, hvis jeg ser vildsvin på tilbud, for det smager så utrolig godt.

I dag blev en gang hakket vildsvin til en portion vildsvineragoute. Jeg serverede det til nudler, men det kunne være ris, kartofler, brød eller hvad man lige har. Det er en tilgivende ret, pga. den vilde smag af vildsvin.

Opskrift på vildsvineragoute.

Omkring 400 gram hakket vildsvin, 1/2 squash, 3 løg, 1 peberfrugt, 2 fed hvidløg, 1 æble, chili efter smag, 2 dåser tomater, et halvt bundt koreansk koriander eller koriander, oregano og salt og peber efter smag.

Tag skalen af løg og hvidløg og hak det. Ikke for fint, det er en rustik ret.

Op i en stor gryde med løg, hvidløg og kød. Svits det igennem og når kødet har fået farve tilføjes resten af ingredienserne. Grønsagerne hakket i store rustikke stykker. Lad det simre over lav varme omkring 10 minutter. Hvis man har almen koriander skal det toppe retten ved servering ellers hvis man har koreansk koriander kan det kommes i retten under simringen, da den almene koriander mister ret meget smag under ved opvarmning.

Smag retten til og server.

God fornøjelse med vildsvineraguten.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar