mandag den 19. august 2013

Have-suppe

-Høsttid

I øjeblikket er haven helt vild og der er massevis som skal høstes. Alt jeg spiser i løbet af en dag indeholder noget fra haven. Det er en vidunderlig fornemmelse, at spise så friske råvarer.  Alt smager af mere og der er ingen grund til smagsforstærkere og lignende.

Jeg bryggede en grønsagssuppe sammen af hvad der skulle plukkes. Det giver en grønsagssuppe, det kan jeg love for. Så har du muligheden, så brug lige de 20 minutter det tager at lave en grønsagssuppe med alt godt fra haven. Det er ikke så svært, når man har top gode råvarer fra egen eller måske andres haver.

Inddrag gerne lidt krydderurter, lidt salt og en elkedel vand. Rist lidt løg, hvidløg og chili i lidt olie, hvis det haves, ellers tager du hvad der lige i din køkkenskuffe eller din kurv fra haven.

Skær resten af dagens grønsager ud. Hæld en elkedel nykogt vand over i gryden og put nu resten af grønsagerne og krydderurterne i gryden og lad det simre til der er møre grønsager. Det tager ikke så lang tid, men smag dig frem.

God fornøjelse med havensgrønsagssuppe.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar