mandag den 19. januar 2015

Projekt altan på budget fortsætter

-Jeg har fået tilsendt en ”prisvinder”

Så er det sket igen. Jeg har modtaget det andet frøbrev med en masse forskellige frø og jeg glæder mig allerede til, at så alle de nye frø. Frøene er fra Laila, mange tak for dem Laila. Projekt altan er nu et skridt nærmere målet. 
Alle de skønne frø fra Laila, projektet er et skridt nærmere.

Der var bl.a. nogle smukke bønner både ”borlotto” og ”preisgewinner”. ”Preisgewinner” kendte jeg slet ikke, men alene navnet er da fedt! Jeg har slået den op og det er en flot bønne, den bliver kæmpe høj og får fine rød-orange blomster. 
Jeg glæder mig til, at have den på altanen. For der er jo ikke så meget plads, så der skal være nogle planter som vokser i højden. Der er bønner perfekte. De giver en løbende høst, er smukke og lette at dyrke.
Nu skal jeg bare finde en stor lerkrukke, som kan blive bønnernes hjem til sommer. Så nu skal jeg på ting-finder-jagt efter en stor ”bønnekrukke”.

God fornøjelse med alle præ-forårshaveprojekterne

Eva-Andrea, havebegejstret


2 kommentarer:

 1. Super spændende projekt med din altan have! Jeg er stor fan af Borlottibønner og vi skal have dem i haven på 3. år i år. Det minder mig om, at jeg må få lagt min opskrift på borlottibønner op. Men som et hurtigt fif, kan jeg fortælle, at de smager vidunderligt, kogt, og derefter stegt på banden med skalotteløg, knuste hvidløgsfed, chili, persille, rosmarin og salvie :-) Held og lykke med projektet. Glæder mig til at læse om høsten!

  SvarSlet
 2. Hej Stephanie
  Tak for din kommentar og din opskrift, det lyder som klassiker og super opskrift. Hvidløg og bønner er utrolig skønt sammen.
  Jeg kan love, at der kommer indlæg om både planterne og hvordan de anvendes i køkkenet.

  Eva :)

  SvarSlet