lørdag den 30. marts 2013

Halifax

En god selvvalgt burger
Intentionen med dette indlæg er, at sige: tag på Halifax ved Trianglen, hvis du vil have en god burger.
På Halifax får man virkelig noget for pengene. Man får både, velsmagende mad, god kvalitet råvarer, en dejlig udsigt og venlig service.
Deres koncept er, at man stort set selv, kan bestemme hvad burgeren skal indeholde.
Man kan vælge forskellige temaer for indhold, forskellige slags boller, vidt forskellige typer bøffer(også vegetarisk og vegansk), forskellige slags tilbehør og tilkøb. Det er ret fantastisk, for en person som mig, der altid lige vil have noget andet indhold og tilbehør, end der tilbydes.
Jeg fik en Kreta-burger, men noget af indholdet manglede, tjeneren tog den lynhurtigt ud i køkkenet med et smil. Få minutter efter var han tilbage igen og burgeren var som den skulle være. Nu med tzariki, en skive feta og tomater, udover en mørk bolle, salat, chili og en
bøf. Det var en super burger med en frisk salat til. Dog kunne jeg personligt godt have brugt lidt mere Kreta-smag i min burger. Det være lidt græsk krydderiblanding på bøffen.

Min mand fik pomfritter til sin burger og de var sprøde og hjemmelavede. Det var rigtig gode burgere. Indretningen er også ret pæn med sofaer og stug i luftet. Derudover er det en charmerende udsigt til trafikken på Trianglen.
Tag på Halifax og få en god burger med alt hvad dit hjerte kan begærer.

God fornøjelse med dit burger-besøg.

Eva-Andrea1 kommentar:

  1. Halifax er altid en succes, og man bør besøge stedet oftere..er jo lækkert og god kvalitet:)

    SvarSlet